O MENI

Anamarijaa Anamarija Astrid Ledić / Oh Fudge

Kontakt

Za suradnju, prijedloge i pozdrave javite se na: fudgeoh@gmail.com

O autorici

Baza joj je u Zagrebu ali nije bacila sidro. Umjesto toga putovanje je njena misija, grickajući po svijetu upoznavala je kulture, svjetove, osjećaje. “Svako jelo ima svoj osjećaj i bitno ga je doživjeti u punom sjaju. “ kaže Anamarija. Na kraju svakog putovanja, prenosila je svoje uspomene i doživljaje kroz hranu i tako pričala priču dragim ljudima oko sebe. Baš kao da ste vi bili tamo i kao da se vama topi belgijska čokolada u ustima ili hrska kruh u pozadini na talijanskim ulicama. Putuje od malih nogu i uvijek se vraća na najdraža mjesta. Svaki puta radeći stara jela na novi način. Uvijek je težila novim iskustvima i novim izazovima. Tako je tijekom studiranja, u slobodno vrijeme završavala sve treninge kuhanja koje je stigla. Od Londona do Bruxellesa, pa sve do Zagreba. Činjenica da je po struci inženjerka građevinarstva joj je samo pomoglo lakše razumjeti tehničke dijelove kuhanja. Jako voli isprobavati nove stvari kroz drago i slatko kuhanje. Smatra da je svaka namirnica vrijedna pažnje i može se pretvoriti u umjetničko djelo na tanjuru, uz dovoljno znanja i truda. Ona je ona osoba zbog koje zadovoljno jedete povrće iako ga prije niste voljeli. Znate one mahune koje ne možete vidjeti? Ili brokulu koja vam se pojavljuje samo u noćnim morama? Pozovite se kod nje na ručak jer to je, uglavnom, dovoljno da počnete drugačije gledati na hranu. Veliki je pobornik ravnoteže u prehrani, ali i slobode. Može pričati satima o hrani, i opet će naći nešto novo i zanimljivo. Svaki pokušaj je novi let, svaki let nas dovede na neko još neistraženo mjesto.

 

O blogu

Oh fudge je mjesto koje je namjenjeno učenju i širenju znanja. Na njemu možete naći recepte za sebe i druge, slatke i slane. Također, tu su i ideje za pripremanje i povijest recepata. Možete pronaći i mjerne jedinice koje će vam pomoći u snalaženju i neke tehnikalije. Novosti i događanja se također neće izostaviti, pa tako ćete moći naći i razne najave za događanja. Obavezno pratite Oh Fudge na Facebooku i Instagramu, na kojima ćete moći pratiti najnovije vijesti. Ako želite među prvima saznati novosti u gastronomiji, na Instagramu će biti sve popraćeno, čak i uživo.

S obzirom da se radi o freelance blogu i blogerici, do sada je surađivala sa većinom medija u Hrvatskoj.

 

Partneri i suradnici:    Snimka zaslona (111)Snimka zaslona (113)Snimka zaslona (114)Snimka zaslona (115)Snimka zaslona (127)Snimka zaslona (128)Snimka zaslona (138)

“Moje znanje je vaše znanje i nadam se da ćete osjećati dovoljno slobodno da sva svoja pitanja i ideje podijelite sa mnom, i ostalim čitateljima na Oh fudge-u.

Ostanite mi ‘fini’ i kreativni! “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s